1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş Kaymakamı’nın Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı

Erciş Kaymakamı’nın Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bugün, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Aziz Milletimizin; vatanı, bayrağı ve değerleri için bin bir fedakârlık ve kahramanlıkla verdiği mücadele sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın heyecanı ve haklı gururunu yaşıyoruz.
Cumhuriyet Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz kahramanlık mücadelesinin, eşsiz vatan sevgisinin, vazgeçilmez bağımsızlık iradesinin ifadesi olan en güzel eseridir.
Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bugüne, bölünmez vatan toprakları üzerinde, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında, tek millet olarak yaşama uğrunda her şeyini feda edebilme anlayışına sahip olduk, bu ruhu tüm benliğimizde hissetmeye ve yaşatmaya devam edeceğiz.
Gönülleri kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.  Birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de hep muhafaza edeceğiz. Birlik ve bütünlüğümüze, demokrasimize, barışımıza, kardeşliğimize sahip çıkmaya, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.
Milletçe birlik ve beraberliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Devletimizin var olması için, güçlü olması için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.
Asil Milletimizin bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin sonsuza dek payidar olması bizlerin azmine, gençliğimizin donanım ve birikimine bağlıdır. Bizler de, gençliğimizin aklın ve bilimin üstünlüğünü benimseyerek, milli ve manevi değerlerini her şeyin üstünde tutan, yarının dünyasına şekil verecek bireyler olarak yetişmeleri azmi içerisindeyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız ve 100. Yılımız kutlu olsun.
Saygılarımla.”
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş Kaymakamı’nın Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir