1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş Atatürk’ün Vefatının 84. Yılı anma programı

Erciş Atatürk’ün Vefatının 84. Yılı anma programı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Atatürk’ün Vefatının 84. Yılı anma programı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde anma programları düzenlendi. İlk program Erciş Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, Saat 09.05’te siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Daha sonra Atakan Çelik Kültür Merkezi’nde ilçemiz Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programın sunumuna geçildi. Anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması  ile başladı.
Programın açılış konuşmasını Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdulmutalip Akdağ, Atatürk’ün askeri kişiliği ile ilgili konuşmayı ise 108. Topçu Alay Komutanlığından Üsteğmen Çağrı Süt yaptı. Daha sonra Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerin sunumu yapıldı. Program, ilçemiz genelindeki ilk ve ortaokullar ile liseler arasında düzenlenen şiir, mektup ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.
Anma programına Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Erciş İlçe Garnizon Komutanı Albay Murat Kandur, Erciş İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, ilçemizdeki kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş Atatürk’ün Vefatının 84. Yılı anma programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir