1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı Van’da

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı Van’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Van’da gençlere, yönelik düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

Doğu Anadolu Fuar ve Kongre Merkezi’nde 40 kamu kurum ve kuruluşunun açtığı stantları dolaşan VVan Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, görevlilerle fotoğraf çektirdi.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı
Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı Teknokent Standı

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, hayallerini ve ideallerini gerçekleştiren gençleri kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle buluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, gençlerin hayallerini, iddialarını, isteklerini gerçekleştirmek için devletimiz tarafından sunulan imkan ve kolaylıkları öğrenmelerine olanak sağlıyor. Gençlerin kafalarındaki soruları gidermeye yönelik çok güzel bir fuar oldu. Bakanlık temsilcileri, genel müdürlük temsilcileri burada. Kısacası gençlerin hayallerini, iddialarını gerçekleştirmeye yönelik olarak sorulara cevap bulabilecekleri güzel bir mekan.

Fuara gençler de yoğun ilgi gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın geldiği 12’nci il Van. Daha önce 500 bin gencimiz bu fuarlara katılmış. Bu da heyecan verici, güzel bir şey. İnşallah doğunun incisi, kadim şehir Van’da 30 bin gencimiz, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri fuarına gelerek kafalarındaki sorulara cevap bulabilecek. Bütün gençleri buraya davet ediyorum.”

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı’ya fuarda Van Vali Yardımcısı Yavuz Arslan, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcısı Evren Başar da eşlik etti.

Tarafsız haber sitesi Van Haber

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı Van’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir