1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Derecik’de şehit olan işçi Van’da toprağa verildi

Derecik’de şehit olan işçi Van’da toprağa verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’nin Derecik ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının yol çalışması yapan iş makinesine yönelik saldırısında şehit olan işçilerden Mehmet Reşat Keskin, memleketi Van’da yapılan törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Derecik ilçesinde Irak sınırına yakın iki üs bölgesi arasında yol çalışması yapan iş makinesine PKK’lı teröristlerce füze ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan Keskin’in cenazesi, Hakkari’deki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Yakınları tarafından Van’ın Edremit ilçesine getirilen şehit işçi Keskin için Eski Eminpaşa Camisi önünde Van Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in de katılımıyla tören düzenlendi.

Van Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, törende şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

Van İl Müftü Vekili Sacid Emiri tarafından cenaze namazının kıldırılması ve dua edilmesinin ardından 3 çocuk babası şehit Mehmet Reşat Keskin, Eski Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Törene Vali Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra Edremit Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Şehit Mehmet Reşat keskin’in Keskin’in yakınları katıld

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Derecik’de şehit olan işçi Van’da toprağa verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir