1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Danimarka Büyükelçisinden Vali Bilmez’e ziyaret

Danimarka Büyükelçisinden Vali Bilmez’e ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danimarka Büyükelçisi Danny Annan, beraberindeki heyet ile birlikte Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez tarafından karşılanan Büyükelçi Annan, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Büyükelçi Annan, daha sonra Van Valilik makamında Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile bir süre görüştü.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Büyükelçi Annan’a özellikle son dönemde düzensiz göçle yapılan mücadeleyi ve Türkiye-İran sınırında alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi verdi.

Danimarka Büyükelçisinden Vali Bilmez’e ziyaret

Büyükelçi Annan, Türkiye’nin sınırda aldığı güvenlik önlemleri ve düzensiz göçle mücadelesinin etkileyici olduğunu, Danimarka’nın düzensiz göç politikası ve mücadele konusunda yapılan işbirliği çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret, Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in Danimarka Büyükelçisi Danny Annan’a günün anısına hediye vermesiyle son buldu.

Danimarka Büyükelçisi Van'da
Danimarka Büyükelçisi Van’da
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Danimarka Büyükelçisinden Vali Bilmez’e ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir