1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak Kaymakamı Sakarya’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Çatak Kaymakamı Sakarya’dan Ramazan Bayramı Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya Mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ı, uğurlamanın hüznünü yaşarken, insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok özel zamanlardan Ramazan Bayramına ulaşmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Mübarek ramazan ayı boyunca hem bedenimizi hem de ruhumuzu yerine getirdiğimiz dini vecibeler ile zirveye taşımanın gayreti içerisinde olduk. Bunun yanında sosyal sorumluluk ve dayanışma bilinciyle, yardıma ve desteğe muhtaç insanlara şefkat elimizi ulaştırmaya çalıştık.

Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.

Bu vesile ile başta çok kıymetli şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, tüm hemşehrilerimin, mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum. “dedi

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya
Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak Kaymakamı Sakarya’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir