1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak Kaymakamı Sakarya’dan 10 Kasım Mesajı

Çatak Kaymakamı Sakarya’dan 10 Kasım Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya,  10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“10 Kasım; Türk ve Dünya tarihinin en önemli liderlerinden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün hatırasına, eserlerine, ideallerine, ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimize sahip çıkma azmimizi yinelediğimiz gündür.

Mustafa Kemal’i anlamak; yurdumuzu dünyanın en gelişmiş ve en medeni memleketleri seviyesine çıkarmak, milli kültürümüze sahip çıkarak yeniden büyük bir medeniyet tesisi için çalışmak demektir.

Askerî yeteneklerinin ve devlet adamlığının yanı sıra engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi ve insanî değerlere verdiği önemle, çağının en önemli lideri olan Atatürk, vatan sevgisiyle ve mücadeleci ruhuyla tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir liderdir.

Bizler, üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle, Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıyarak, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline gelme mücadelesini vereceğiz. Bu sayede Atatürk’ün ilke ve inkılapları hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda, kararlı ilerleyişimizi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ruhun şad olsun Aziz Atatürk”

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak Kaymakamı Sakarya’dan 10 Kasım Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir