1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak Belediye Eş Başkanları’nın 1 Mayıs mesajı

Çatak Belediye Eş Başkanları’nın 1 Mayıs mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Belediye Eş Başkanları Reşat Eraslan Ve Gülten Baran, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı.

Tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladıklarını ifade eden Eş Başkanlar Eraslan ve Baran, Ülkemizin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve bununla birlikte hedeflerine ulaşılmasında, en büyük paylardan birinin çalışan, üreten işçi ve emekçiler olduğunu ifade ederek;

“ İnsana insan olarak değer veriyor, emeğe ve alın terine fazlasıyla saygı duyuyoruz. 1 Mayıs birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, hukukun, demokrasinin, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günüdür. Ülkemizin çalışma hayatına yön veren işçilerin emeğinin karşılığını vermek, çalışma hayatlarında kolaylık sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Çünkü biz, işçisi, emekçisi, memuru, esnafı, sanayicisi ve işvereniyle el ele vererek dayanışma içerisinde olan, daha zengin ve güçlü bir ülke olacağına inanıyoruz. Emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyoruz. Yaşasın emekçi halkların kardeşliği.” ifadelerini kullandılar.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak Belediye Eş Başkanları’nın 1 Mayıs mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir