1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çaldıran’da muhtar bilgilendirme toplantısı

Çaldıran’da muhtar bilgilendirme toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Çaldıran’da 2023 yılının ilk muhtar bilgilendirme toplantısı Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER başkanlığında yapıldı.
Çaldıran'da muhtar bilgilendirme toplantısı
Çaldıran’da muhtar bilgilendirme toplantısı
katılımıyla muhtarları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda mahallelerin su sorunlarının yanı sıra tarımsal ve hayvansal sulama hizmetleri, mera ıslah çalışmaları, ilçemizdeki ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Muhtarların talepleri alınıp şikayetleri dinlendi.
Ayrıca 2022 yılında yapılan içme suyu, tarımsal ve hayvansal sulama yatırımları anlatıldı. 2023 yılında yapılacak içme suyu, tarımsal ve hayvansal yatırım planları konuşuldu. İlçe merkezinde inşa edilecek atık su arıtma tesisinin müjdesi verildi. Son olarak sağlıklı içme  suyunun temini için depoların güvenliği ve temizliği hususunda Vaski ile muhtarların beraber çalışacağı kararlaştırıldı.
Çaldıran’da 2023 yılının ilk muhtar bilgilendirme toplantısı, Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik ENSARİ, VASKİ Genel Müdürü Sn.  Cem KAPLAN, Van Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yusuf ALTUN, Çaldıran İlçe Tarım Müdürü Ömer YALVAÇ, Çaldın İlçe Sağlık Müdürü Kağan ELİGÜL ve Çaldıran’da hizmet veren muhtarların katılımıyla yapıldı.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çaldıran’da muhtar bilgilendirme toplantısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir