1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çaldıran Halk Kütüphanesi’nde okuma etkinliği

Çaldıran Halk Kütüphanesi’nde okuma etkinliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaldıran Halk Kütüphanesi ev sahipliğinde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Kitap okuma etkinliğine Çaldıran Kaymakamı Sayın Hasan Hüsnü TÜRKER,Çaldıran Belediye Başkanı Sayın Şefik ENSARİ , Çaldıran İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Ozan ATEŞ, Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erol Taş, Çaldıran İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çağrı GÖKÇE, Çaldıran İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ferit BİNİCİ, Çaldıran Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz ÇOBAN, Çaldıran İlçe Tapu Müdürü Suat YARAR, Çaldıran İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Necip ÇINARCI, Çaldıran İlçe Mal Müdürü Ayhan TAMBAHÇECİ, Çaldıran İlçe Tarım Müdürü Muhammed ÇAĞLAR, Çaldıran İlçe Müftüsü Mehmet Emin AVCI, Çaldıran İlçe Nüfus Müdür Vekili Halil BULUT Çaldıran İlçe Kütüphane Sorumlusu Adem GÖREN ve esnaflarla birlikte Çaldıran İlçe Halk Kütüphanesi’nde okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Çaldıran Kaymakamı Sayın Hasan Hüsnü TÜRKER,Çaldıran Belediye Başkanı Sayın Şefik ENSARİ ve Kurum Amirleri ile yaptığı okuma programında İlçe Halkına ve İlçedeki öğrencilere rol model olmayı ve okumanın toplum üzerindeki etkisine dikkat çekti. Okuyan toplum bilir, okuyan toplum tanır şiarıyla bu etkinliğin ayda bir yapılacağını belirtti. Bir saat süren okuma etkinliğinden sonra 6 köy okulumuza kurulacak Şehir Kütüphaneleri projesi hakkında paydaşlardan bilgi aldı, eksiklerin en kısa sürede tamamlanacağını dönem içerisinde Şehir Kütüphanelerimizin faaliyete geçeceğini belirtti.

Etkinlik sonunda Çaldıran Belediye Başkanı Sayın Şefik ENSARİ Kaymakam Türker’ e kitap hediye etti.
Çaldıran Kaymakamı Sayın Hasan Hüsnü TÜRKER bir sonraki etkinlikte buluşma temennisinde bulunarak Çaldıran Halk Kütüphanesi’nden ayrıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çaldıran Halk Kütüphanesi’nde okuma etkinliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir