1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Birleşik Krallık Heyeti Van’da

Birleşik Krallık Heyeti Van’da

featured
Birleşik Krallık
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Krallık İçişleri Bakanlığı Uluslararası Operasyonlar Başkanı  Nickholas Fowler çeşitli incelemeler için Van’a geldi.

Başkan Fowler, programı kapsamında beraberindeki heyet ile ilk olarak Vali Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret etti.

Birleşik Krallık Heyeti’nden Vali Bilmez’e ziyaret

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, makamında görüştüğü Başkan  Nickholas Fowler’e sınır güvenliği, kaçakçılık ve düzensiz göçmenlerle mücadele konularında bilgi verdi.
Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, insan kaçakçılığı ile uyuşturucunun uluslararası bir sorun olduğunu ve bu konuda tüm dünyanın birlikte mücadele etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez görüşmede, son dönemde Türkiye’nin İran sınırında alındığı tedbirler, yakalanan ve engellenen düzensiz göçmenler ve uyuşturucu ile mücadele konularına dikkat çekti.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in kendilerini kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Birleşik Krallık İçişleri Bakanlığı Uluslararası Operasyonlar Başkanı  Nickholas Fowler, düzensiz göçmen ve uyuşturucu kaçakçılığının kendileri için de büyük sorun olduğunu söyledi.

Küresel bir sorun haline gelen düzensiz göçmenlerin ve uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesi için birlikte yapılacak çalışmaların önemli olduğunu vurgulayan Başkan Fowler, bu konuda her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Görüşme sonrası Vali Mehmet Emin Bilmez, Birleşik Krallık İçişleri Bakanlığı Uluslararası Operasyonlar Başkanı  Nickholas Fowler’e günün anısına üzerinde Urartu motifleri bulunan tabak hediye etti.

Toplantıya Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Fırat Arslan’da katıldı.

Birleşik Krallık
Birleşik Krallık
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Birleşik Krallık Heyeti Van’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir