1. Haberler
  2. Van Haber
  3. ALİMOĞLU’nun Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı

ALİMOĞLU’nun Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bahçesaray Kaymakamı Onur ALİMOĞLU 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bahçesaray Kaymakamı Onur ALİMOĞLU’nun 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı
“Toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturabilmek amacıyla 21 Mart tarihi ‘Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ olarak ilan edilmiştir.
Üstün yetenek ve özelliklere sahip olan Down Sendromlu çocuklarımız; kendilerine uygun ortamlar sağlanarak eğitimleri verildiğinde sosyal hayatın içerisinde çok daha aktif roller üstlenerek kendilerini çok daha iyi ifade edebilmektedirler. Özellikle son yıllarda eğitim, sağlık ve spor başta olmak üzere devletimiz tarafından sağlanan imkânların da etkisiyle Down Sendromlu bireylerimiz birçok alanda yeteneklerini sergileyip kazandıkları başarılarla bizlere de büyük gurur kaynağı olmaktadırlar.
Bu vesilesiyle; tertemiz yüreklerinde barındırdıkları sonsuz sevginin, masumiyetin, merhametin ve güzelliğin timsali Down Sendromlu bireylerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, onların ihtiyaçlarının karşılanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan değerli aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz.” dedi
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
ALİMOĞLU’nun Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir