1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak Kaymakamı Sakarya’dan Miraç Kandili Mesajı

Çatak Kaymakamı Sakarya’dan Miraç Kandili Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya Miraç Kandili mesajında şu ifadelere yer verdi;

“6 Şubat’ta yaşadığımız ve milletimizi yasa boğan deprem afetinin derin üzüntüsünü yaşarken millet olarak birlik ve dayanışma ile imkânlarımızı seferber ettiğimiz bu günlerde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı depremzedelerimize acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin zor zamanlar geçirdiği bu Mübarek üç aylarda rahmet ve bereketin bol yaşandığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, Mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandil’ine yeniden kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu buruk da olsa hep birlikte yaşıyoruz.

Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, bizlere en sıkıntıya düştüğümüz zamanlarda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini gösteren, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahip özel bir gecedir. Bu sebeple kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir.

Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı depremzedelerimize acil şifalar diliyorum.

Miraç Kandil’ini tebrik ediyor, ülkemize, İslam âlemine ve bütün dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum”. Dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak Kaymakamı Sakarya’dan Miraç Kandili Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir