1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’dan Malatya’ya konteyner kent

Van’dan Malatya’ya konteyner kent

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Malatya’ya giden ekipler depremden etkilenen vatandaşların barınması için konteyner kent kuruyor.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Malatya’ya giden ekipler, depremin ilk anından itibaren başta arama-kurtarma olmak üzere her alanda seferberlik başlatırken depremden etkilenen vatandaşların barınması için konteyner kent kuruyor.

Van Valisi Ozan Balcı koordinasyonunda Malatya’nın her noktasında depremin yaralarının sarılması için çalışan ekipler, ilk etapta kurdukları çadırların ardından daha rahat bir barınma için konteyner kent kuruyor.

MALATYA’NIN ALT YAPISINI VASKİ ONARIYOR

Vali Ozan Balcı, altyapı, elektrik ve su bağlantılarının Van Su Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) tarafından büyük bir hızla sürdürülen kurulma aşamasındaki konteyner kentte incelemelerde bulundu.

Büyük bir azimle çalışan ekiplere teşekkür eden Vali Ozan Balcı, “Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ ekipleri öncelikle depremden etkilenen vatandaşlarımız için kurulan çadır kentler konteynerler ve hizmet veren binaların su ve alt yapısını onarıyor. Tankerle su taşıma, basınç aracı ve enkaz kaldırma çalışmalarına da destek veren ekiplerimiz inşallah çalışmaları kısa sürede tamamlayacak ve vatandaşlarımız n konteynerlere yerleştirilecek” dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’dan Malatya’ya konteyner kent
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir