1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş Kaymakamı personelin yeni yılını kutladı

Erciş Kaymakamı personelin yeni yılını kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, yeni yılın ilk saatlerinde görevli personeli ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, “Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması” kapsamında yılbaşının ilçemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesi amacıyla görevlerini ifa etmekte olan emniyet ve jandarma teşkilatı personelimizi ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

Balık Bendi Kontrol Noktası, Kara Yusuf Bey Bulvarı Müftüoğlu Kavşağı Kontrol Noktası, Çarşı Polis Merkezi Amirliği, Çelebibağı Jandarma Kontrol Noktası ve Zabıta Amirliği’ne ziyaretler gerçekleştiren. Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, görevli personelin yeni yılını kutlayarak tatlı ikramında bulundu.

Son olarak Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti.

Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu’na yeni yıl ziyaretlerine Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Akyüz ile Erciş İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak da eşlik etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş Kaymakamı personelin yeni yılını kutladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir