1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Muradiyeli Çocuklar doyasıya eğlendi

Muradiyeli Çocuklar doyasıya eğlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Muradiye Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Muradiye’nin kırsal mahallelerinde yaşayan 10-16 yaş aralığındaki çocuklar için İpek Park’a gezi düzenledi.
İpekyolu Belediyesi’ne ait İpek Park tesisleri içinde yer alan buz pisti, 7D sinema, ters ev ve oyun parkını gezen çocuklar, doyasıya eğlenerek ara tatilin tadını çıkardı. Daha sonra, Edremit Belediyesi tarafından  Atatürk Sanat Galerisinde düzenlenen “Gelenekten Moderne El Sanatları  Sergisini” ziyaret ederek el emeği göz nuru ürünleri incelediler.
Çocuklar, doyasıya eğlendikleri gezi etkinliği için Muradiye Kaymakamı ve Muradiye Belediye Başkan Vekili Melih AYDOĞAN ve İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre AYDIN ‘a teşekkür ettiler.
Etkinliğe katılan çocuklardan Elvan KAYA: “Bu etkinliklerin olması bizim için çok eğlenceli oldu. Muradiye’ye çok uzak bir mahallede oturuyorum. Daha önce hiç Van’a gelmedim. 7D sinemayı, buz pistini ve ters evi daha önce hiç görmemiştim. Bize bu anları yaşatan Muradiye Belediyesine ve İpekyolu Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.” dedi.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Muradiyeli Çocuklar doyasıya eğlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir