1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te Eğitimde Sağlık Hareketi Projesi tanıtımı

Erciş’te Eğitimde Sağlık Hareketi Projesi tanıtımı

featured
Eğitimde Sağlık Hareketi Projesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valiliği tarafından başlatılan “Eğitimde Sağlık Hareketi” projesi kapsamında ilçemizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili tanıtım yapıldı.

Eğitimde Sağlık Hareketi Projesi

Anaokulundan 6. sınıfa kadar tüm öğrencilere ağız, diş, görme, ortopedik, işitme, obezite, çölyak, akdeniz anemisi ve romatizmal hastalıklarla ilgili taramaların yapılacağı ve takiplerinin sağlanacağı “Eğitimde Sağlık Hareketi” projesinin tanıtımı yapıldı.

Eğitimde Sağlık Hareketi Projesi tanıtım programına, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda konuşma yapan Erciş Kaymakamı ve Erciş Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu Projenin önemine dikkat çekti.

Daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli personeller tarafından projenin uygulama aşaması ve proje kapsamında ilçemizde yapılacak çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Program, projenin hayırlı olması temennilerinin ardından sona erdi.

Atakan Çelik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım programına Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, ilçemizdeki kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile sağlık çalışanları katıldı.

 

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te Eğitimde Sağlık Hareketi Projesi tanıtımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir