1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Valisi Balcı muhtarlarla bir araya geldi

Van Valisi Balcı muhtarlarla bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle İpekyolu, Tuşba, Edremit ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, muhtarların kamu hizmetlerin etkin ve sürekliliği açısından çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız, elimiz, ayağımız. Çünkü muhtarlar vatandaşlarımızın kanalizasyondan, içme suyuna, çöpünden fakir fukarasına, yani insanların doğumundan ölümüne kadar her işiyle ilgilenen kıymetli arkadaşlarımızdır.

Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için devletin her kademesi uyum içerisinde çalışıyor. Bu konuda muhtarlarımız da çok güzel çalışmalar yapıyor. Mahallelerimizin sorunları var. Muhtarlarımızı en çok zorlayan içme suyu. Bunu bir yıl içerisinde çözeceğiz. Kilitli parke taşı sorununu da bitireceğiz. Ayrıca yollarımızı asfaltlayacağız. Mahallelerimize kaba yem tohumu verdik. Koyun projesini hızlandırın. Belli mahallelerde tarımsal sulama için göletler yapacağız. Yani biz çiftçimizi vatandaşımızı zenginleştirmeliyiz. Ayrıca fakir fukaranın derdiyle ilgilenin. Okul problemlerini çözeceğiz. Sıkıntılarınızı biliyoruz. Bunlar hepsi çözülecek işler. Yeter ki birlik beraberlik olsun” dedi.

Muhtarlar Günü Etkinliğinde Hediye Dağıtıldı

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, daha sonra muhtarların tek tek günlerini kutlayarak, hediyelerini verdi.

Düzenlenen Muhtarlar günü programamına Van Vali Yardımcısı Yavuz Arslan, Van Vali Yardımcısı Furkan Duman, Van Vali Yardımcısı Murat Yayabaşı, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve muhtarlar katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü
19 Ekim Muhtarlar Günü
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Valisi Balcı muhtarlarla bir araya geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir