1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Ozan Balcı Tendürek Üs Bölgesinde

Vali Ozan Balcı Tendürek Üs Bölgesinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, Çaldıran İlçesinde Tendürek Dağı’ndaki jandarma üs bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Balcı Tendürek Üs Bölgesinde

Güvenlik güçlerinin yaptığı başarılı operasyonlarla terörden tamamen temizlenen Van’ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Dağı’na yol yapılarak zirvesine jandarma tarafından üs bölgesi kurulmaya başlandı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, beraberindeki Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez ve Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile çalışmaları yerinde incelemek için helikopterle Tendürek Dağı’nın zirvesindeki üs bölgesine gitti.

Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker tarafından karşılanan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı ve beraberindekilere, üs bölgesindeki komutanlar yapılan çalışmalar ve alınan güvenlik önlemlerini anlattı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Ozan Balcı, güvenlik güçlerine yaptıkları başarılı operasyonlar ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, kazasız belasız görevler diledi.

Tendürek Üs Bölgesi
Tendürek Üs Bölgesi
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Ozan Balcı Tendürek Üs Bölgesinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir