1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Valisi Ozan Balcı’dan Rus Pazarı ziyareti

Van Valisi Ozan Balcı’dan Rus Pazarı ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi Ozan, Beşyol Hastane Caddesinde bulunan Rus Pazarını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, esnafı tek tek gezerek hal hatır sordu. Esnafın talebini yerinde dinleyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Rus Pazarının kentte her kesimden insanın uğradığı bir alış veriş yeri olduğunu söyledi.

Pazarın modern bir görünüme kavuşturulması için çalışmalara başlanacağını ifade eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, “ Esnafımızın kaliteli bir hizmet verebilmesi için onlara destek olacağız. Burası hem Van’dan hem de il dışından gelenlerin sıkça uğradığı bir yer. Buranın iyileştirmesi için planlama çalışmalarına başlayacağız. Kooperatifimizle el ele vererek eksikleri tamamlayıp halkımızın rahatlıkla alışveriş yapacağı bir pazara dönüştüreceğiz.”

Pazar esnafına hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’ya esnaf ziyaretinde Kooperatif Başkanı Kemal Kaya eşlik etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Valisi Ozan Balcı’dan Rus Pazarı ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir