1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut ’tan 15 Temmuz mesajı

Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut ’tan 15 Temmuz mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında;

“15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.

Binlerce yıllık tarihinde Çanakkale Zaferi gibi, Kurtuluş Savaşı gibi sayısız savaşları, felaketleri ve zor dönemleri geride bırakan aziz milletimizin, son olarak 15 Temmuzda FETÖ tarafından kalkışılan darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile geri püskürtülmüş ve hainler hüsrana uğratılmıştır.

Aziz Türk Milletimiz günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile Ülkesine, Devletine, Anayasal düzene bağlılığından ve özgürlüğünden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlerimiz başta olmak üzere bu aziz vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, aziz milletimizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut ’tan 15 Temmuz mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir