1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Balcı’dan Hudut Kartallarına Moral Ziyareti

Vali Balcı’dan Hudut Kartallarına Moral Ziyareti

featured
Hudut Kartalları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Dr. Ozan Balcı, Türkiye-İran sınırındaki hudut karakollarını ziyaret ederek Mehmetçikle bayramlaştı.

Kurban bayramı dolayısıyla Vali Dr. Ozan Balcı, sınır karakollarında bulunan askerlere moral verip motivasyonlarını arttırmak için ziyaret gerçekleştirdi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, sabah saatlerinde helikopterle beraberindeki Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve 6. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral İlker Ertuğrul ile İran sınırındaki Güllük hudut karakoluna indi.

Hudut Kartallarına Moral Ziyareti

Burada Kaymakam Asım Solak tarafından karşılanan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, askeri mangayı karşılayıp ziyaretçi defterini imzaladı.

Mehmetçik ile fotoğraf çektiren Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, daha sonra karayoluyla Sultançayır, Tavla ve Kamışlı hudut karakollarını ziyaret ederek Hudut Kartalları ile bayramlaştı.

3200 rakımlı Tavla Hudut Karakolunun nöbet kulübesindeki askerlerle sohbet eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, bölge hakkında 6. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral İlker Ertuğrul’dan bilgi aldı.

Hudut Kartalları

372 nolu sınır taşı bölgesinde de 24 saat gözünü huduttan ayırmayan askerlerle bayramlaşan Vali Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Sınırlarımız güvenli ellerde. Anlamlı olduğu katar çok önemli ve kutsal bir görevi Mehmetçiğimiz hudutta yapıyor. Aşkla ve şevkle görev yapan Mehmetçiklerimize devlet ve millet adına müteşekkiriz. Allah Mehmetçiğimizi kaza beladan korusun.” Dedi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, sınır karakolları ziyaretleri sırasında Kaşkol Mahallesi’nde tarlasında ot biçen gençlerin yanına giderek bayramlarını kutlayıp kolaylıklar diledi.

Yine yol güzergahında bulunan Gelenler Mahallesinde mahalle sakinleriyle bayramlaşan Vali Dr. Ozan Balcı,  çocuklara da kitap hediye etti.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve 6. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral İlker Ertuğrul, programlarını askerle birlikte karavanadan yemek yiyerek tamamladı.

 

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Balcı’dan Hudut Kartallarına Moral Ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir