1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Gökyüzü Gözlem Etkinliği

Van’da Gökyüzü Gözlem Etkinliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, 3-5 Temmuz tarihinde Van’da düzenlenecek olan Gökyüzü Gözlem Etkinliğinin yapılacağı Fidanlık parkında süren çalışmalarını inceledi.

Etkinlik, Sanayi ve Teknoloji, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm bakanlıklarının himayesinde, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının (TGA) destek ve katkılarıyla TÜBİTAK’ın koordinasyonunda gerçekleştirilecek.

Gökyüzü Gözlem Etkinliği

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katılacağı etkinlik gökyüzü tutkunlarını 3-5 Temmuz’da fidanlık parkında bir araya getirecek.

Beraberinde Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ile Edremit ilçesi Eminpaşa Mahallesi’ndeki fidanlık parkında yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, gökyüzü gözlem etkinliğinin çok renkli ve önemli olduğunu vurguladı.

Gökyüzü Gözlem Etkinliği
Gökyüzü Gözlem Etkinliği
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Gökyüzü Gözlem Etkinliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir