1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Sahil Yolu Projesi

Van Sahil Yolu Projesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuşba ilçesi İskele Mahallesi Yaşar Kemal parkı ve Edremit ilçesin İpekyolu Caddesini birbirine bağlayacak Van sahil yolu projesi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, yapımı devam eden Sahil Yolunda incelemelerde bulundu. Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sahil Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ile devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

VAN SAHİL YOLU PROJESi

VAN SAHİL YOLU PROJESi

Tuşba ilçesi İskele Mahallesi Yaşar Kemal parkı ve Edremit ilçesin İpekyolu Caddesini birbirine bağlayacak sahil yolunda yürütülen çalışmaları denetleyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Sahil yolu projesi ile Vanlının Van denizi ile buluşmasını sağlayacaklarını vurguladı.

ALTERNATİF GÜZERGAH OLACAK

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Temmuz ayı sonunda yolun dolguları, eylül ayında da sathi kaplamasını bitirmeyi planlıyoruz. Bu yol bize alternatif bir güzergah oluşturacak. İpekyolu’ndaki trafik yoğunluğunu alacak. Sırtını denize dönmüş olan Van’ın denizle buluşmasını sağlayacak. Proje detayında çocukların, kadınların, gençlerin ve yaşlıların dinleneceği rekreasyon alanları da planlıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Sahil Yolu Projesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir