1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Balcı “Van Tarım ve Hayvancılıkta Zirveye Çıkacak”

Vali Balcı “Van Tarım ve Hayvancılıkta Zirveye Çıkacak”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle tanışarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Van Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Dr. Ozan Balcı, personelle tanıştıktan sonra Müdür Görentaş’tan sunum eşliğinde bilgi aldı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, brifing sonrası yaptığı açıklamada, tarım ve hayvancılık bakımından Van’ın çok güçlü bir potansiyelinin olduğunu söyledi.

Her alanda tarım ve hayvancılığı geliştirmek için yoğun bir çaba göstereceklerini dile getiren Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, bunu  birlik ve beraberlik içinde yılmadan çalışarak yapacaklarını ifade etti.

TARIM VE HAYVANCILIĞI DESTEKLEYECEĞİZ

Çiftçilerin çok güçlü bir şekilde destekleneceğini vurgulayan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı,, “Tarıma ve tarımcılara çok kıymet veririm. Van tarım ve hayvancılığın üssü gibi. Van’da küçükbaş hayvancılığa büyük destek vereceğiz. Yaylalarımızı koyunlarla dolduracağız. Arıcılığı destekleyerek geliştirip bal üretimini en üst seviyelere çıkaracağız.

Uygun olan her alana meyve fidanları dikerek bahçeler kuracağız. Jeotermal tarıma tam destek vereceğiz. Kadın kooperatifleri kuracağız. Kadınlarımızı üretime yönlendireceğiz. Arpa, buğday, yem bitkisi, ceviz, çilek, bakliyat üreticilerine destek vereceğiz. Tarım ve hayvancılıkla ilgili uygulanabilir bütün projelere sonsuz destek vereceğiz. Size hayallerinizi gerçekleştirmeniz için her türlü desteği vereceğim. Sizlere güveniyorum.” Dedi.

Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ziyaretinde Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’ya Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu da eşlik etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Balcı “Van Tarım ve Hayvancılıkta Zirveye Çıkacak”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir