1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

Van İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun, 2022 yılı 2. toplantısı Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında yapıldı.

Valilik Ali Paşa salonunda yapılan toplantıda konuşan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van’da istihdamın arttırılmasına yönelik çalışmalarından dolayı Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne, paydaş kuruluşlara, istihdama katkısı olan herkese teşekkür etti.

Toplantıda Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Hidayet Kişi, 2022 yılının birinci çeyreğine kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kurula genel bilgi verdi. Eğitim Planına istinaden yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği

toplantıda, istihdam istatistikleri ve gerçekleştirilen hedefler hakkında İş ve Meslek Danışmanı Ali Çınar sunum yaptı. Van Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Nesim Eren Van İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları ‘Kurul ve Denetim Kurulu’ için belirlenen üyeleri kurulun onayına sundu.

Ayrıca şiddet mağduru kadınlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantı, 2022 yılında okullarda açılacak ve kapanacak alan ve dallar ile İpekyolu ilçesinde açılması planlan Mesleki Eğitim Merkezi hakkında kurula bilgi sunumuyla son buldu.

Toplantıya Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, ilgili kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve temsilcileri katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir