1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Aydın’ın “14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

Kaymakam Aydın’ın “14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısı mesaj yayınladı.

Çağdaş dünyada vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için son yıllarda sağlık hizmetleri alanında ülkemizde önemli adımlar atılmıştır.

Tıp alanında bu gelişmeler ve ilerlemeler yaşanırken, vatandaşlarımıza erişilebilir, kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev, sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Değerli hekimlerimizin ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri büyük sorumluluğun bilinciyle gösterdikleri titiz gayretler her türlü övgünün üzerindedir.

Pandemi, ilk COVID-19 vakasının açıklandığı günden itibaren tüm Dünya’nın en önemli gündemlerinden biri haline gelmiştir. Salgını kontrol altına alabilmek ve toplumun en az can kaybı ile bu süreci atlatabilmesi için; doktor ve tüm sağlık çalışanları büyük bir mücadele sergileyerek, canla başla çalışmışlardır. Sağlık çalışanları bu mücadeleyi kendi sağlıklarının büyük tehlike altında olduğunu bilerek, yakınlarından ve sevdiklerinden uzakta, büyük bir özveriyle gerçekleştirmişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta pandemi sürecinde vefat eden, bütün sağlık neferlerine Allah’tan rahmet dileyerek; kutsal, saygın ve onurlu bir mesleği özveriyle yerine getiren hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı’nı” kutluyorum.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Aydın’ın “14 Mart Tıp Bayramı” Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir