1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak’ta Çığ şehitlerine mevlit okutuldu

Çatak’ta Çığ şehitlerine mevlit okutuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4-5 Şubat 2020 tarihlerinde Van Bahçesaray Karayolunda düşen çığlarda şehit olanlar için Çatak kaymakamlığı tarafından camilerde mevlit okutulup dualar edildi.

4-5 Şubat 2020 tarihlerinde Van Bahçesaray Karayolunda düşen çığlarda şehit olanlar için Çatak kaymakamlığı tarafından Çatak Merkez Camisi, Alacayer mahallesi merkez camii, Çemik mahallesi merkez camii, Görentaş yapılı sokak camilerinde mevlit okutulup dualar edildi.

Çatak Çemik mahallesinde 5 Şubat 2020 tarihinde çığ altında kalarak şehit düşen Nimetullah Mantaş’ın oğlu Tarık Mantaş babası ve tüm şehitler için mevlid ve ezan okudu.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Çatak İlçe Müftüsü Abdullah Uzel, Çatak İlçe jandarma komando tabur Komutanı Volkan Kuyucugil, Çatak ilçe Emniyet Amiri Emre Altıntop,Çatak İlçe tarım müdürü M.Raci Selçuk , Çatak Kaymakamlıği Yazı İşleri Müdürü Murat Okan, Çemik merkez camisinde okunan duaların ardından Çemik Mahallesinde bulunan şehitliği ziyaret edip şehit yakınları ile birlikte mezarları başında dualar etti.

Kaymakam Akbulut ve beraberindekiler son olarak Bahçelievler mahallesinde Şehit Çatak itfaiye amiri Emrullah Ersari’nin evine giderek dualar ettikten sonra program sona erdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak’ta Çığ şehitlerine mevlit okutuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir