1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Türker’den şehit ailelerine ziyaret

Kaymakam Türker’den şehit ailelerine ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER Van’ın Çaldıran İlçesi’ne bağlı Yaşkütükte Bulunan Şehit Ailelerini Evlerinde Ziyaret Etti

Şehit ailelerini ziyaretine Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER ’e ,​Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Vekili İsmail Alper GÜZELTEPE, Çaldıranİlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Ozan ATEŞ, SYDV Müdürü Hüseyin EFEOĞLU, Çaldıran İlçe Müftüsü Mehmet Emin AVCI, Çaldıran İlçe Sosyal Hizmet Müdür Vekili Ferit BİNİCİ,​ Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürü  Erol TAŞ, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı -Abdurrahman ÇINARAĞAÇ eşlik etti.

İlçe Protokolünün şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyarette aileler ile sohbet ederek yakın ilgi gösteren Kaymakam TÜRKER, “Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin evlerinde Kurum ve Kuruluş yetkilileriyle ziyaret ettik, Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor ve bundan sonrada Şehit Ailesi ve Gazilerimizin ziyaretlerinin sürekli devam edeceğini ,Devletimizin her zaman maddi ve manevi şehit ve gazi ailelerimizin yanlarında olduklarını, zaman dilimi olmaksızın hangi konuda olura olsun kamu kurum ve kuruluşlarının kendilerinin yanlarında olduğunu bilmelerini ve ihtiyaç duyulması halinde gerekenin kurumlarımızca ivedilikle yapılacağının bilinmesini istiyoruz dedi.

Şehit aileleri ise Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü TÜRKER ve ilçe protokolünün ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade ederek teşekkür ettiler.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Türker’den şehit ailelerine ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir