1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te husumetli aileler barıştı

Erciş’te husumetli aileler barıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Erciş İlçesi’ne bağlı Hacıkaş Mahallesinde husumetli aileler Sevinç ve Aras Aileleri arasında bir süredir devam eden husumet barışla sonuçlandı.

Hacıkaş Mahallesinde düzenlenen barış yemeğine Kaymakamımız ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Erciş İlçe Jandarma Komuta Yarbay Mehmet Demir, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak ile husumetli Sevinç ve Aras Ailelerinin bireyleri katıldı.

Düzenlenen barış programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Emekli İmam Nurli Şarlı tarafından birlik ve beraberlik üzerine yapılan konuşmanın ardından konuşma yapan Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, ilçenin önde gelen ailelerinden Sevinç ve Aras aileleri arasında geçmişte yaşanan husumetin barışla sonuçlanmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu yaptığı konuşmada;

Hacıkaş Mahallesi’nin geçmişten günümüze çok itibarlı, çok şerefli ve çok önemli bir yer olduğunu belirten Kaymakamımız, “Ülkemiz güçlü bir devlet anlayışıyla en ücra noktalara kadar hizmeti ulaştırmaktadır. Ancak hiçbir şey kardeşliğimizden, birlik ve beraberliğimizden daha kıymetli değildir. Bu kapsamda husumeti sonlandırarak barışı, birlik ve beraberliği tahsis eden iki aile bireylerimizi tebrik ediyorum. Allah, hepsinden razı olsun” dedi

Konuşmanın ardından verilen barış yemeğiyle birlikte iki aile bireyleri arasındaki husumet son buldu.

Erciş husumetli aileler
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te husumetli aileler barıştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir