1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van Valisi’nden Çatak İlçesi’ne ziyaret

Van Valisi’nden Çatak İlçesi’ne ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Çatak İlçesi’ni ziyaret ederek yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Sahip Görendağlı, Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanı Yusuf Altun ile birlikte Çatak İlçesi’ni ziyaret etti.

İlçe merkezine 5 km mesafede bulunan ve Çatak Belediyesi tarafından restore edilen Kanispi Şelalesinde Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ve ÇatBelediye Başkanı Abdurraak hman Şeylan, tarafından karşılananVan Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler, ilk olarak Kanispi şalesinde yapılan kafe dükkânlar, çocuk oyun alanları ve mesire alanında incelemelerde bulundu.

Kanispi Restorasyon çalışmalarını inceledikten sonra Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler yapımı devam eden Küçük sanayii sitesi, Kapalı spor salonu, Gençlik Spor hizmet binası, Rafting Eğitim Merkezi ve Taziye Evi inşaatlarını dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ dan bilgi aldı.

Yapılan ziyaretlerin ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 mahalle ve 32 mezrayı ilçeye bağlayan yeni Konalga grup yoluna gitti. Yolda yapılan köprü ve asfalt çalışmalarını inceleyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez yürütülen çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alarak alanı gezdi.

Daha sonra Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ve beraberindekiler VASKİ tarafından ilçemizde yapımı devam eden, Botan Çayı için hayati önem taşıyan Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti. Arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Vali Bilmez burada VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan’dan çalışmalar ve tesis hakkında bilgi aldı. Tesisten alınan çıktı numuneleri de inceleyerek test sonuçlarına baktı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindeki heyet Kaymakamlık, Belediye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret edip çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Son olarak İlçe esnafını da ziyaret eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez dükkânları dolaşarak esnaflara bol kazançlar diledi. Cadde boyunca ilçeyi gezen Vali Bilmez vatandaşlarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van Valisi’nden Çatak İlçesi’ne ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir