1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te hafız öğrencilere belge verildi

Erciş’te hafız öğrencilere belge verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında eğitimlerini tamamlayarak “Hafızlık Belgesi” almaya hak kazanan öğrencilere belge verildi.

Erciş İlçe Müftülüğü’ ne bağlı Kur’an Kurslarında eğitimlerini tamamlayarak “Hafızlık Belgesi” almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından takdim edildi.
Erciş İlçe Müftülüğü’ ne bağlı Kur’an Kursları 2021 yılı hafızlık mezunlarını verdi. Erciş İlçesi Arvasi, Safa ve Güldane Hatun Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler hafızlık belgelerini aldı.
Erciş Kaymakamlığı’nda düzenlenen programa katılarak hafız öğrencilere belgelerini takdim eden Erciş Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, yaptığı açıklamada
“Hafızlık, kadim medeniyetimizde ve dinimiz İslam’da apayrı yeri olan bir mertebedir. Ümmetimizin en şereflileri, en hayırlıları olan ve yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in kendilerine emanet edildiği Allah’ın seçkin kulları olan hafız kardeşlerimize Kur’an’ın anlamına ve ahlakına sahip olacakları bir ömür diliyorum. Bu vesileyle hafız kardeşlerimizi yetiştirerek bugünlere getiren başta anne ve babaları olmak üzere hocalarına ve üzerlerinde emeği olan herkese teşekkür ediyor, bu mertebenin bir nişanesi olan hafızlık belgelerinin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te hafız öğrencilere belge verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir