1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Bangladeş Ankara Büyükelçisi Mannan Van’da

Bangladeş Ankara Büyükelçisi Mannan Van’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Mehmet Emin Bilmez, Bangladeş Ankara Büyükelçisi  Mosud  Mannan’ı makamında kabul etti.

Van programı kapsamında ilk ziyaretini Valiliğine yapan Büyükelçi Mannan, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra heyetiyle birlikte makamda Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile bir süre görüştü.

Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez dost ve kardeş ülke, Bangladeş’in Büyük Elçisini Van ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Bangladeş Ankara Büyükelçisi  Mosud  Mannan’a NASA’nın uzaydan çekilen fotoğraflar yarışmasında birinci olan Van Gölü hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Bangladeş Ankara Büyükelçisi  Mosud  Mannan, Van Müzesini gezdiğini, Van Gölü ve Akdamar Adası’nı da gezeceğini söyledi.

Bangladeş Ankara Büyükelçisi  Mosud  Mannan, ayrıca ziyaret sebebinin turizm dışında Van Valiliği ve büyükelçilik ilişkilerinin  daha da güçlenmesi olduğunu belirtti.

Türkiye’de ve Van’ın ilçelerinde meydana gelen doğal afetler, yaşanan kayıplar için geçmiş olsun dileklerini ileten Bangladeş Ankara Büyükelçisi  Mosud  Mannan, 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Türk sporcularının başarılarını da  tebrik etti.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Bangladeş Ankara Büyükelçisi Mannan Van’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir