1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Bilmez’den, helikopterle trafik denetimi

Vali Bilmez’den, helikopterle trafik denetimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyük Şehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van genelinde jandarma ve polis ekiplerince gerçekleştirilen yol kontrol ve uygulamalarını helikopterle denetledi.

Van Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile Jandarma Filo Komutanlığından helikopterle havalanan Vali Bilmez, ana arterlerdeki trafik yoğunluğu ve kontrol noktalarındaki çalışmaları inceledi.

Denetleme sonrası gazetecilere açıklama yapan Vali Bilmez, bayram süresince hem jandarma hem de emniyet ekiplerinin sürekli sahada çalıştığını söyledi.

Havadan ve karadan denetimlerin yapıldığını anlatan Vali Bilmez, “İpekyolu, Tuşba Muradiye ve Erciş ilçelerinde havadan denetimlerde bulunduk. Genel durumun iyi olduğunu trafikte ciddi bir yoğunluğun yaşanmadığını gözlemledik. Ekiplerimiz sahada hem vatandaşlarımızı bilinçlendiriyor hem de onları yönlendirmeye çalışıyor.” dedi.

Denetimlerin devam edeceğini belirten Vali Bilmez, şunları kaydetti:

“162 polis, 13 jandarma ekibi bayram süresince sürekli sahada oldu. Trafik kurallarına uyulması konusunda sürekli uyarılar yapıldı. Vatandaşlarımızın genel anlamda kurallara uyduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle teşekkür ediyoruz. Dikkat edelim, sevdiklerimize sağ salim ulaşalım. Acele etmeyelim. Bayram sonrası dönüşe geçenlerin mutlaka yolda mola vermelerini, dinlenmelerini ve güvenli bir şekilde seyretmelerini istiyoruz.”

 

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Bilmez’den, helikopterle trafik denetimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir