1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van YYÜ Radyasyon Onkolojisi hizmete açıldı

Van YYÜ Radyasyon Onkolojisi hizmete açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Birimi, Vali Mehmet Emin Bilmez’in katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüs alanında bulunan birimin açılış törenine Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu, Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve akademik personel katıldı.

Açılışta konuşan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Radyasyon Onkolojisi biriminin çok önemli olduğunu belirterek, “5 yıldır atıl durumda olan Radyoloji Onkolojisi biriminin hizmete girmesiyle hasta vatandaşlarımızın il dışına tedavi için gitmesi önlenmiş oldu. Bu birimimizin hizmete girmesi için emeği geçen üniversite ve tıp fakültesi yönetimine burada görev yapacak personele teşekkür ediyorum. Van ve bölgemize hayırlı olsun İnşallah bir daha bu birimimiz kapanmayacak” dedi.

Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin konuşmalarının ardından Radyasyon Onkolojisi bölümü 5 yıl aradan sonra yeniden hizmete girdi.

Program Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve protokol üyelerinin birimde inceleme yapmasıyla son buldu.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van YYÜ Radyasyon Onkolojisi hizmete açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir