1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Akbulut’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Kaymakam Akbulut’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla Kutlama Mesajı yayınladı.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha güzel bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçilerimize ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.

Ülkelerin gelişmesinde ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin değerini ifade etmek için kutlanan özel bir gündür. En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, memurun hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir.

Büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran ve toplum hayatında çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler diliyorum.

Bu duygularla, ülkemizin kalkınması ve gelişmesine büyük katkı sağlayan tüm emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü’ kutluyorum.” Dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Akbulut’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir