1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te Polis haftası kutlamaları

Erciş’te Polis haftası kutlamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü kapsamında Erciş’teki polis merkezlerini ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, tarafından Erciş’te polis merkezlerine ziyaretler gerçekleştirildi.

İlk olarak Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, , burada yaş pasta keserek Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği, Sahilkent Polis Merkezi Amirliği, Erciş Polis Merkezi Amirliği ile Özel Harekât Grup Amirliği’ne ziyaretler gerçekleştirilerek Polis Haftası kutlandı. Ziyaretlere İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak da eşlik etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te Polis haftası kutlamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir