1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Polis Teşkilatı’nın 176. Yılı kutlandı

Van’da Polis Teşkilatı’nın 176. Yılı kutlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş temelleri 10 Nisan 1845’te “Polis Nizamnamesi”nin yayımlanmasıyla atılan Türk Polis Teşkilatı 176. kuruluş yıl dönümünü Van’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü, çelenk koyma törene düzenledi. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıl dönümü kutlama töreni Van Valiliği önünde düzenlenen tören önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Törene Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Emniyet Müdür Vekili Ali Akkaş emniyet amirleri ve polisler katıldı. Törende Emniyet Müdürlüğü çelengi  Van Emniyet Müdür Vekili Akkaş tarafından Atatürk anıtına sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından çelenk sunum töreni sona erdi.

Düzenlenen tören sonrası Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Emniyet Müdür Vekili Ali Akkaş ve her birimden polisleri makamında kabul etti.

Polisler tarafından günün anısına kendisine çiçek takdim edilen Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, başarılı polisleri belgeyle ödüllendirdi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Polis Teşkilatı’nın 176. Yılı kutlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir