1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te kadınlara çiçek dağıtımı

Erciş’te kadınlara çiçek dağıtımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara çiçek takdiminde bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gün dolayısıyla, Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, kadınlara çiçek takdim etti.

İlk olarak Kaymakamlık binasını gezen Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, kurumlarda çalışan kadınlara birer çiçek takdim ederek Kadınlar Günü’nü kutladı.

Daha sonra Erciş Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü tarafından Erciş Kaymakamlığı önünde açılan standı ziyaret eden Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, burada cadde üzerinden geçen kadınlara çiçek takdiminde bulundu. Son olarak Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi’ne geçen Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, polikliniklerde görev yapan bayan sağlık çalışanları ile muayene olmak üzere sıra bekleyen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te kadınlara çiçek dağıtımı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir