1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Akbulut’tan Konalga Mahallesi’ne ziyaret

Kaymakam Akbulut’tan Konalga Mahallesi’ne ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut; Çatak’a bağlı Konalga Mahallesi’ni ziyarete giderek mahallede ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra mahalledeki eğitim kurumlarının durumlarını yerinde görmek amacıyla Hayatı Kapukaya İlk ve Ortaokuluna ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette kendilerine Çatak İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Alican Arslan eşlik etti.

Mahalleye geldiğinde vatandaşlar tarafından mahalle meydanında karşılanan Çatak Kaymakamı Akbulut ve Bnb. Alican Aslan mahalleli ile sohbet ederek mahallelinin talep ve isteklerini dinlediler. Ardından
Okul bahçesinde idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Akbulut Hayati Kapukaya İlk ve Ortaokulu hakkında idarecilerden bilgi aldı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Akbulut, bir süre sohbet ettikten sonra yeni Eğitim-Öğretim döneminde her daim yanlarında olduğunu belirtti.

Kaymakam Akbulut;

“Amacımız ilçemizin her köşesine ulaşıp buradaki okulların durumlarını yerinde incelemek ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak ”dedi. Kaymakamımız Akbulut mahalle ve okul ziyaretlerinin sıklıkla devam edeceğini ifade etti”

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Akbulut’tan Konalga Mahallesi’ne ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir