1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Başkan Şeylan’dan hayırlı olsun ziyareti

Başkan Şeylan’dan hayırlı olsun ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak’ta yeni göreve başlayan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti Çatak İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti Çatak Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Çatak’ta yeni göreve başlayan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan; “Göreve yeni başlayan Kaymakamımız ile Çatak’ta yaşayan halkımıza çok güzel hizmetler yapacağız. Uyumlu bir şekilde bölgemizde güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Başarılı olacağından hiçbir şüphem yok. Belediye olarak her zaman Kaymakamımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ise, Başkan Şeylan ve beraberindekilerin yapmış oldukları ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz burada Kaymakamlık ve Belediye olarak el birliğiyle; İlçemizi daha ileriye taşıyabilmek için gayret edeceğiz” dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Başkan Şeylan’dan hayırlı olsun ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir