1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Aslan’dan pazar esnafına ziyaret

Kaymakam Aslan’dan pazar esnafına ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili. Sinan Aslan, Cevdet Paşa Mahallesi’nde halk pazarı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Sorunları tespit etme, talep ve önerileri dinlemek için vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kaymakam Aslan, bu kez de Cevdet Paşa Mahallesi’nde kurulan Açık Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Kaymakam Aslan, Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek hem hal hatır sordu, hem bol kazançlar diledi hem de istek ve şikayetleri dinledi. Kaymakam Aslan’a, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

“Küçük Bir Derdinize Bile Derman Olmak Benim İçin Önemlidir”

Sorunları çözmek için elbirliğiyle, yoğun şekilde çalıştıklarını ifade Kaymakam Aslan, şöyle konuştu: “Pazar esnafımızın dertlerini, sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Amacım esnaflarımızla buluşarak bütün sıkıntıları, talepleri yerinde görmek. Buradaki bazı esnaf arkadaşlar kapalı pazar istiyor. Bunları konuşalım, nereye kapalı pazar yapabiliriz? Kapalı pazar yeri yaptığımız da bu alanı doldurabilecek miyiz? Küçük bir derdinize bile derman olmak benim için önemlidir.”

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Aslan’dan pazar esnafına ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir