1. Haberler
  2. Van Haber
  3. İpekyolu’nda 4 çocuklu ailenin evi yandı

İpekyolu’nda 4 çocuklu ailenin evi yandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın merkez ilçesi İpekyolu’na bağlı  Yeni Mahalle’de ikamet eden Yavuz ailesine ait evde iki gün önce çıkan yangın maddi hasara yol açtı.

Yangında evleri ile tüm eşyaları yanan aile, devletten ve hayırsever vatandaşlardan yardımlarını bekliyor. 4 çocuğu ve hasta eşiyle sert geçen kış aylarında evsiz kalan Yusuf Yavuz, devlet ve hayırseverlerden destek istedi.

“UYUYAN ÇOCUKLARIMI ANCAK ÇIKARABİLDİM”

Çocukların okullarından geri kaldığını söyleyen Yavuz, “4 çocuğum var. Eşim rahatsız, onun tedavisiyle uğraşıyorum. İki defa beyin ameliyatı geçirdi. En son bir ay önce eşim yine ameliyata girdi. 20 gün oldu İstanbul’dan geleli. Çocuklarım amcalarında kalıyordu. Onları aldık, evimizde kalalım dedik ama evde kalmak nasip olmadı. Yangın gece saat 02.00’da meydana geldi. Soba bacasından kaynaklandı. Çıkan yangını fark edince ancak uyuyan çocuklarımı çıkarabildim. Ardından dışarıda itfaiye ekiplerinin yangını söndürmelerini bekledik. Şu an aldığımız bir destek ve bir gelirimizde yok. Çocukların defter kitapları hepsi yandı, onlarda eğitimden uzak kalıyorlar. Canlı derse giremiyorlar, ders çalışacak kitapları kalmadı.” dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
İpekyolu’nda 4 çocuklu ailenin evi yandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir