1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Yardımcısı Furkan Duman’dan Çatak ilçesine ziyaret

Vali Yardımcısı Furkan Duman’dan Çatak ilçesine ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Vali yardımcısı Furkan Duman, Çatak’ta Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın (YİKOP) yürüttüğü, desteklediği ve hayata geçirdiği projeleri yerinde görerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sabah saatlerinde Çatak ilçesine gelen Duman, ilk olarak Çatak Kaymakamlığını ziyaret etti. Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Alican Arslan ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali yardımcısı, kaymakamlık makamında ilçedeki çalışmalar ve yapılan projeler hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali yardımcısı Duman, yapımı Yikop tarafından gerçekleştirilen Çatak Devlet Hastanesi olarak hizmet veren binaya gerçekleştirdi. İlgili yer hakkında Hastane Başhekimi Tarık Temel’den bilgi aldı. Hastane çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Yardımcısı Duman’ın Program dâhilinde ikinci ziyareti, YİKOB tarafından yaptırılan ve eğitim-öğretime hazır olan 24 derslikli Şehit Talha Musap Selçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi ve yurdu oldu. İlçedeki eğitim alanında yürütülen çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı’dan bilgi alan Vali Yardımcısı Duman, çalışan personele kolaylıklar diledi.

Duman’ın üçüncü ziyareti, Çatak Bahçesaray yolunda çığ altında kalarak şehit düşenler için YİKOP tarafından yaptırılan Şehit mezaraları oldu. Şehitler için dua okunduktan sonra Çatak Karayolunun 18. Km yapımı devam eden Şehitler Çeşmesi ziyaret edildi.

YİKOP tarafından desteklenen içinde mescit ve çeşmenin bulunduğu proje alanını inceleyip çalışmalar hakkında ilgili kişilerden bilgi alıp çalışmalarında kolaylıklar dilendi.

İnceleme ve ziyaretlerinin ardından Çatak programını tamamlayan Vali Yardımcısı Furkan Duman’a Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, YİKOB (Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı) Metin Şipal, Memet Yılmaz ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Yardımcısı Furkan Duman’dan Çatak ilçesine ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir