1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Çatak’ta Covid-19 tedbirleri denetimi

Çatak’ta Covid-19 tedbirleri denetimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak’ta Covid-19 pandemisi kapsamında alınması gerekli olan tedbirlerin denetimi ilçe yönetimi tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen’in Öncülüğünde, Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, Çatak İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Alican Arslan, Çatak Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Temel ve kolluk görevlilerinin katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde esnaf ve vatandaşlara Covid-19 salgınına karşı alınması gereken tedbirler konusunda uyarılar yapılarak bilgilendirme yapıldı.

Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen;

“ İlçemizde salgının ortaya çıkışından bu yana yoğun tedbirler aldık. Bütün kurum ve kuruluşlarımız yoğun gayret göstererek ve bugünlere kadar geldik. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelinen noktada salgının etkisi ortadan kalkmış değil. Bizim denetimlerde temel amacımız, bir anlayışı, felsefeyi yaymak ve kurallara uyma kültürünü geliştirebilmektir. Bugün bu çerçevede Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda ilçemizde denetimler yapıyoruz. Denetimlerim sırasında özellikle market, kafeterya ve lokantalarda iş yeri sahiplerimizin tedbirlere sıkı sıkıya uyduğunu görmek beni oldukça memnun etti. Bu duyarlılıkla ümit ediyorum ki bu süreci en az olumsuzlukla sonlandıracağız.” dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Çatak’ta Covid-19 tedbirleri denetimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir