1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş Vefa Grubu’na teşekkür belgesi

Erciş Vefa Grubu’na teşekkür belgesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs salgını sürecinde görevlerini başarıyla, fedakarca ve özveriyle yürüten Erciş Vefa Sosyal Destek Grubu’na başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından tüm il ve ilçelerde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları görevlerini büyük bir özveri ile sürdürdü. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar başta olmak üzere, sokağa çıkma yasağı olan günlerde tüm vatandaşların yardımına koşan Vefa Grupları, fedakar ve başarılı çalışmalarıyla gönüllerde taht kurdu. Bu kapsamda Kaymakamlığımızca kurulan Erciş Vefa Sosyal Destek Grubu, haftanın 7 günü 24 saat aynı fedakarlıkla çalışmalarını sürdürdü.

Görevlerini başarıyla ifa eden Erciş Vefa Sosyal Destek Grubu için Erciş Kaymakamlığı tarafından ödül töreni gerçekleştirildi. Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen törene Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Kaymakam Adayı Yunus Emre Bozkurtoğlu ile Erciş Vefa Sosyal Destek Grubunda görev alan personel katıldı. Programda, büyük bir özveriyle çalışan Vefa Grubuna tebrik eden Kaymakamımız, grup personelini başarı ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş Vefa Grubu’na teşekkür belgesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir