1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Van’da ilaçlama çalışmaları devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için imkanlarını seferber eden Van Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında büyük bir titizlikle ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

İnsan ve çevre sağlığını tehdit eden kent zararlılarına karşı önlemler almaya devam eden Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Van’ın tüm kırsal mahallelerinde karasinek, bit, pire ve kenelere karşı başlattığı ilaçlama seferberliğinde mahalle mahalle ilaçlama yapıyor.

,

Mahalle içinde bulunan ahırlar başta olmak üzere, evlerin önündeki bahçeler, samanlıklar ve benzeri alanlarda insan ve hayvan sağlığını tehdit eden zararlılara karşı özverili bir çalışma gerçekleştiren ekipler, yaptığı ilaçlama çalışmalarıyla mahalleleri, kent zararlılarından kaynaklı doğacak tehlikelerden koruyor.

Yurttaşların talepleri doğrultusunda rutin uygulamalarında kapsamı daha da genişlettiklerini belirten ekipler, yapılan ilaçlama çalışmalarıyla, yurttaşların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini hedefliyor.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da ilaçlama çalışmaları devam ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir