1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Murat KARALOĞLU’nun Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Murat KARALOĞLU’nun Dünya Kadınlar Günü Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı;

“Kadınların eşitlik, özgürlük ve daha iyi yaşam şartları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin bir simgesi olan 8 Mart, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaktadır.
Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında büyük emekleri bulunan tarih boyunca bu toprakların vatan kılınması için eşsiz mücadeleler veren ve şehit olan, Kurtuluş Savaşı’nın görünmez kahramanları, ülkemizin kat ettiği mesafede çok önemli katkıları bulunan kadınlarımız, geleceğimizin inşasında önemli rol oynamaktadır.

Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Türk kadını, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özveri, sevgi ve şefkatin kaynağı olmuştur.
Ülkemizde kadınlar eğitim, ekonomi, siyaset ve toplumsal hayatın her alanında aktif rol almaktadır. Bu nedenle kuşakların yetişmesinde önemli rol üstlenen kadınlarımızı, üstün bilgi seviyesi, kültürel ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı bireyleri yetiştirmek için gösterdikleri özveriye şahidiz. Gösterdikleri özveri toplumun gelişmesi için çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum “dedi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Murat KARALOĞLU’nun Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir