1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te Aile Destek Merkezlerine Büyük Destek

Erciş’te Aile Destek Merkezlerine Büyük Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde Erciş İlçesi’nde  faaliyet yürüten Aile Destek Merkezlerinde kullanılmak üzere  ( ADEM ), 15 Adet Overlok Makinesi, 10 Adet Elektronik Dikiş Makinesi, 15 Adet Piko Makinesi, 21 Adet Düz Dikiş Makinesi ve 22 Adet Kazanlı Ütü Makinesi kursiyerlerin hizmetine sunuldu.

Erciş İlçesi’nde birçok kadın ve çocuğun bir araya gelerek sosyalleşmesine de katkı sağlayan ADEM’ler, geleneksel Türk Mutfağı, iğne oyası, dikiş nakış, el sanatları, bilgisayar kursu, Kur’anı Kerim okuma/yazma, resim, müzik, teorik dersler gibi alanlarda yapılan yenilikler ile faaliyetlerini günden güne artırarak sürdürüyor.

Kadınların meslek öğrenebilmelerine olanak sağlayan Alkanat Mahallesi 10 No’lu Aile Destek Merkezine ziyarette bulunan Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU ve eşi Gamze KARALOĞLU, üreten kadınları tebrik ederek her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Eğitim alan kursiyerler her gün yeni bir bilgi öğrendiklerini belirtti; bu imkânı sağlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te Aile Destek Merkezlerine Büyük Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir