1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Yeşilköy ADEM Yıl Sonu Sergisi düzenlendi

Yeşilköy ADEM Yıl Sonu Sergisi düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Tuşba İlçesi’nde (Yeşilköy ADEM) Yeşilköy Aile Destek Merkezinde yıl sonu sergisi düzenlendi.

Tuşba Kaymakamı Furkan Duman, Yeşilköy Aile Destek Merkezinde düzenlenen yıl sonu sergine katılarak yapılan çalışmaları inceledi

Yeşilköy Aile Destek Merkezinde düzenlenen serginin açılışına, Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN ile birlikte Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır BEDEVİOĞLU ve şube müdürleri, Tuşba Halk Eğitim Müdürü Nihat GÜN ve personelleri, Tuşba İlçe SYDV Müdürü Ubeydullah ARVAS ve personelleri, Tuşba İlçe Sağlık Müdürü Abdurrahman GÜMÜŞ, Tuşba İlçe Tarım Müdürü Bülent VEZİROĞLU, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program; günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti.

Akabinde Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN ve protokol tarafından serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergiyi gezen Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN, el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek, kursiyerlerin yapmış oldukları ürünleri inceledi ve emekleri için Aile Destek Merkezi çalışanlarını, usta öğreticileri ve kursiyerleri tebrik etti, çalışmalarında başarılar diledi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Yeşilköy ADEM Yıl Sonu Sergisi düzenlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir